Storstadsbrus och min innerligt självömkande själ

Nybadad och rödmosig. Badar alltid för varmt så jag bränner mig. Men det är ju så skönt på nåt sätt! ;)
Annammar det sista lugnet på min lediga helg. Drömmer om den goda osten som finns i kylskåpet i köket...
Jag ska nog ta mig en bit.
 
Vardagligt | |
#1 - - Boel:

Åh vad mysigt med bad :D

#2 - - Linnéa Thell Jansson:

mm vad gott! Själv drömmer jag om glass! Hehe!

Svar: Lite för sött för min smak ;)
VENICE

#3 - - Kajsa-Stina:

Det är ju helt underbart att duscha eller bada i kokhett vatten! Bara det inte är för varmt haha då pallar jag inte. Men lagom så. Lagom är bäst som sagt haha. Hatar egentligen ordet lagom men vafan. Lagom är väl bäst.. Gott med ost också! Tycker det är gott att bara äta osten som den är och skära skivor direkt med osthyveln och äta haha!

sv: Men gud så kul! Hur långt är det tills du fyller år? Är det långt dit eller är det ganska snart? Tänker eftersom du inte kommer vara ledig förrän då? När jag var yngre så älskade jag att fylla år och äta tårta osv haha men nu känner jag lite såhär att jaha.. Det är väl kul men det är inte den där pirrande känslan som när man var barn. Nu får jag lite ångest när jag fyller år. Att jag blir som ett år äldre och ett år närmare döden. Haha nej inte riktigt så illa men nästan :S Har åldersnoja till och från men nu var det några år sen sist så det känns skönt ändå :)

Jag har inte sett den Snövitfilmen innan faktiskt! Ska kolla in den på en gång och se vart man kan få tag på den. Om man kanske kan köpa den? Vet ju många som laddar ner o sådär men jag har ingen aning om hur man gör haha.. Vadå teknisk? ;)

Jag har inte heller varit på mellandagsrean i år och precis som du säger så är det inte så värst kul att göra det heller då man får trängas med massa shoppingtokiga människor ( jag är en av dem haha ) och sen när man väl kommer fram till klädhängaren så finns inte ens storlek kvar :')

Annars så mår jag rätt okej idag måste jag säga. Vaknade däremot med en hemsk känsla.. Tack o lov känns det lite bättre nu så hoppas på att innan kvällen är slut att jag mår toppen! Man kan ju alltid önska :) Hur mår du själv idag min bästa?♥

Massor av kramar <3<3

#4 - - Emelie:

Så mysigt att bada varmt!

Upp