Vill du ha skimrande vårhy?

I perioder då min hud är väldigt torr brukar jag använda mig av en hemmagjord oljeskrubb i duschen istället för uttorkande duschtvål. Det är bara att börja leta i skafferierna hemma och använda huvet! Själv gör jag det enkelt. Här har jag plockat fram olivolja och helt vanligt strösocker. Det gör under! Huden skimrar och man blir så len att lopporna halkar!
 
Det finns obegränsat av kombinationer man kan mixa med från köket, men krångla inte till det! Hellre 2 ingredienser än 10 (det blir bara sörja annars och ingredienserna förstör varandra) och tänk på att det ska vara så naturliga ingredienser som möjligt, helst helt utan ingrediensförteckning!
 
Du behöver en ingrediens som är oljig/fet som smörjer och kapslar in fukten i huden och en ingrediens som gärna skrubbar/rengör. Då har du den perfekta kombon och kan bara köra på!  Bara dina egna gränser för att våga prova dig fram kan sätta stopp.
 
Lycka till! ;)
 
 
Vardagligt | |
#1 - - Kajsa-Stina:

Vad smart! Man behöver faktiskt inte alltid slösa pengar på en massa dyra hudvårdsprodukter då man har för det mesta allt hemma redan i vardagen som man kan använda sig av! :)

sv: Ja det är verkligen så jävla krångligt allt detta då jag inte är insatt riktigt i vad fria vårdvalet betyder. Tack o lov så ringde mamma och pappa och pratade med enhetschefen i morse och vi fick då glädjande besked om att jag förhoppningsvis ska få komma till Mora via fria vårdvalet vilket känns såå jävla skönt och bra och megabäst att jag d ö r. Men jag har ju som sagt ingen aning om hur stor kostnaden blir som jag måste betala. Frågade mamma och pappa och dom sa att det var typ resan ner dit och hem och även maten som jag skulle betala själv men jag vet inte? Vågar inte dela med mig om allt detta på bloggen ännu förrän jag är 100% säker på att det går igenom och när jag vet hur mycket jag ska betala själv o sådär så du är den enda som vet än så länge hihi :)<3 jag hoppas verkligen det kan bli av nu då jag vill detta! Är motiverad och vill komma ur skiten en gång för alla för det här är ju inget jävla liv man lever med en ständig kontroll och oro om vad som är nyttigt respektive onyttigt, vad man får äta respektive inte äta osv..

Det bästa av allt hade ju varit om sjukhuset skrev en remiss och betalade rubbet precis som du säger men jag fattar inte varför dom inte gör det? Om det är snålhet det sitter i eller om jag inte är tillräckligt sjuk? Har ingen jävla aning och det är så synd. Men dom borde ju se att jag inte mår riktigt 100% bra nu och att det är specialistvård som är det enda rätta så jag vet inte hur dom resonerar. Hoppas iallafall detta kan bli av nu och att det löser sig helt och hållet med fria vårdvalet :)

Åh tack fina fina du för dina ord <3 Jag är också så otroligt glad och tacksam att vi funnit varandra här på bloggarna på det stora internet! Du är en toppentjej och en så fin människa inifrån och ut och en fantastisk vän som jag håller kär! Vill för alltid vara din vän då du är äkta och så fin på alla sätt och vis <3 Tusen kramar!!!!

#2 - - Mikaela:

Jag brukar göra samma skrubb, den är awesome! Ett annat tips är att skrubba sig med kaffesump :)

#3 - - Julia ;DD:

Bra tips:]

#4 - - Sandra Lundin:

Perfekt tips!

Upp