Art at work

Jag är en liten tönt på jobbet. Den där som alltid ska va så jobbig och rita smilisar och filurer överallt, för att jag tror att mina kollegor blir gladare då. Men egentligen blir de säkert bara irriterade ;)
Jag skriver även ut glada små ordspråk och andra positiva texter från internet och sätter upp på anslagstavlorna emellanåt när jag har brist på berikande arbetsuppgifter.
Även om mina små muntergökar brukar få sitta kvar ganska länge så blir jag ändå lika grumpy varje gång nån har tröttnat och tänkt "Näää nu har den här smilande lilla smilgrodan smilat färdigt!" och plockat ner min pappersfigur. Haha!
Mission persistent! ;)
 
Vardagligt | |
#1 - - Kajsa-Stina:

Hihi så sött! Man ska försöka se det positiva i allting och inte fokusera på det negativa och de som gör så man mår dåligt!

sv: Hej fina du! ♥ Idag mår jag finfint! Har haft en bra vecka faktiskt med ingen ångest alls vad jag kan minnas :o Så jag är glad men lite förvånad över det hihi. Hur mår du själv idag?

Det är helt sinnes vad veckorna går undan! Men jag gillar´t då det snart är jul som är min favvo högtid :)♥ Myys. Har du börjat kika på julklappar? Var in till Birsta igårkväll med mamma och köpte mig en ny jacka och halsduk. Sen så hittade jag även massa julklappar till min familj så jag är nöjd!

Vad hittar du annars på idag? Är du ledig i helgen eller jobbar du?
kramar i massor! ♥

#2 - - Diana:

hej, tack så jättemycket för din kommentar! den gjorde mig verkligen glad! <3 och kul att du gillar mitt sätt att skriva :) kram

#3 - - Angus:

Åh tack!
Vad gulligt, jag hade uppskattat det om vi jobbat på samma jobb

Svar: Skönt å höra ;)
VENICE

#4 - - Kajsa-Stina:

sv: Hej min fina vän♥ Jag blir så fruktansvärt glad av dina ord ska du veta. Det betyder så mycket att du tycker jag är duktig som gör framsteg och faktiskt pallar av ångesten och att jag nu flera dagar t o m inte haft ångest på det viset så den tagit över mig och gjort så jag bara velat skita i allting. Det är så skönt att äntligen ha fått känna på lite lycka. Att inte noja över det minsta lilla man ätit utan faktiskt tillåtit sig själv att tycka det är gott t o m. Det är ett stort steg att våga tillåta sig själv att tycka det igen :) Jag tror att anledningen till att jag mår såpass bra just nu är intervjun som jag var med i och som publicerades förra fredagen i tidningen. Där jag berättade om hur jag blivit och blir behandlad av sjukvården. Att personalen uttalar sig för att vara speciallister inom anorexi. Det är ett hån att dom kallar sig för det och jag tog saken i egna händer och blev intervjuad i tidningen och i ett webb tv inslag. Så jag knäppte nog personalen lite på näsan där. Inte för att jag vara elak och hängde ut dom som dåliga. Utan att jag sa vad jag tycker borde förbättras för en bättre vård och hur dom ska arbeta för att på bästa sätt hjälpa oss som är drabbades av anorexi. Det känns så skönt att jag fått så bra stöttning och peppning av min medverkan. Jag tror att det till stor del har att göra med att jag mår såpass bra just nu. Jag hoppas den här känslan får hålla i sig länge till också :) Och att min samtalskontakt nu verkar ha fattat att det måste göras någonting. Så jag ska ju in dit i morgon som vanligt och väga mig och ha samtal. Och så småningom så ska vi börja med KBT. Jag har ingen erfarenhet av det innan tyvärr men jag hoppas att det ska funka på mig. Har du någon erfarenhet om KBT och hur man behandlar med det? :)

Jag älskar också julen så mycket! Den bästa högtiden helt klart :) Även om jag älskar sommaren också såklart så är ändå julen mysig. Med allt den medför sig. Maten, pyntet, gemenskapen, stämningen, tv programmen. Allting :) Jag har köpt en del julklappar men jag är långt ifrån klar. Jag älskar att ge bort saker och göra andra glada. Även om det självklart är kul att få julklappar själv också :) Jag brukar annars vara ganska pysslig av mig jag med och göra egna julkort osv. Jättekul :)

Så skönt att du är ledig hela helgen. Det är du mer än värd♥ Du jobbar och står i och är en vardagshjälte ska du veta! Om det fanns såna som dig så skulle världen vara annorlunda och så mycket bättre. Du är bäst! Skönt att ta det lugnt hemma den här helgen. Jag tror det är viktigt att ladda batterierna och göra saker på hemmaplan också :) Själv så ska jag idag inte göra något speciellt faktiskt vad jag vet. Jag får se vad jag hittar på :) Hur mår du annars idag och vad ska du hitta på? :)
Kramar♥

#5 - - Linda:

haha jag e likadan, men det behövs sådana som vi ;)

Svar: Visst gör det! :D
VENICE

Upp