Avig Maria

 
 
När jag fotade mig själv på konserthuset i tisdags så såg jag inte att min ledstjärna Mia Skäringer kikade fram bakom ryggen på mig på den där bilden. Hah!...
Avig Maria körs i mars och jag hoppas jag kan gå!! Nån annan som ska??
 
Vardagligt | |
#1 - - Linda:

fin bild

Svar: Tack så mycket... :)
VENICE

#2 - - Lina - my art & my life:

Ååh vad härligt ändå! Kanske inte tiden, men just att det är tomt och utan stress :)

#3 - - Kajsa-Stina:

Så fin du är vännen♥ Jag skulle också verkligen vilja gå på Mia Skäringers show! Såg någon annons om det för ett par veckor sedan och vill verkligen se henne då jag tycker hon är så bra! Rolig och äkta på samma gång. En härlig människa! Hon kommer ju även hit till Sundsvall. TJOHO! Så jag ska boka biljetter och gå och se henne! I mars tror jag det var eller nåt sånt? Hoppas hon inte bränner ut sig bara. Hon tar ju lätt på sig för mycket jobb och sedan går in i väggen. Hoppas det inte blir som så denna gången. Vart ju det sist med hennes show Dyngkåt och hur helig som helst. Har den på DVD. Så bra haha!

sv: Jag håller verkligen med dig om det :) Frukost är såå gott och ett väldigt viktigt mål. Även om alla måltider i sig är viktiga så är ändå frukosten den viktigaste då den startar igång förbränningen och bryter fastan som är under natten. Och precis som du säger så kan man egentligen äta hur mycket man vill till frukost då man ändå bränner det under dagen! Vad brukar du äta till frukost? Jag äter samma som jag gjort sedan jag blev tvångsinlagd haha. Tycker det är så gott och vill aldrig sluta med det :)

Vad kul att showen med Soran och Magnus var bra! Men lite synd att dom inte gjorde den tillsammans utan körde en varsin timme. Det är ju typiskt! När två bra komiker väl ska slå sina kloka huvuden ihop och att dom sedan delar upp det som så med en timme var att showa på är ju synd :(

Vad kul att du fått inspiration till din bok igen! Jag har själv funderat på att skriva en bok då jag älskar att skriva. Men jag vet inte vad den ska handla om riktigt haha. Du skriver ju en roman men jag vet inte om jag kan det? Jag har nog lättare att skriva utifrån mig själv och kanske skriva en bok om anorexi men hur uppmuntrande kan det vara att läsa egentligen på en skala haha? Men det är ju viktigt iallafall att ta upp det :)

Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt hehe! Varit hemma och myst med familjen och laddat upp batterierna för en ny vecka med nya utmaningar. Vägning imorgon som vanligt på måndagar. Får se vad vikten visar men det är klart den är uppåt. Inte har den gått ner i varje fall med allt det jag äter hehe.. Men det känns lite bättre nu med viktuppgången. Har kommit över den värsta tröskeln så nu kan det bara bli bättre med allting :)

Hoppas du annars haft en fin dag vännen och att du kanske t o m har skrivit lite på boken!

Massor av kramar och kärlek till dig <3<3<3

#4 - - Sara - h o b b y f o t o g r a f:

Sv.
Ja, tror också att många gör det tyvär :/...och får jag fråga hur du hittade hit? :)

/ Sara

#5 - - Cecilia Andersson:

haha klockisch!
kul, har kikat lite på att se den faktikst, men inget bestämt.

rätt av jönkan med tema buss pimp! lät ju som en väldigt trevlig idé. kram!

Svar: Haha, jajjemän! :D kram tebax ;)
VENICE

Upp