En skam för Sverige

Har just bokat biljetter till "En skam för Sverige" som går i stan i December, med ja.... ni ser väl vilka nötterna är?
Den ena levererar alltid lite bättre en den andre men live blir allting alltid mycket bättre så jag tror det kommer kvitta. Hoppas OCH tror att det kommer bli skitkul.
 
Vardagligt | |
#1 - - NICOLE:

Ja det där blir säkert askul!

SV: ja men eller hur :D

#2 - - My Fredblad:

Shit det låter askul! Vart någonsans bokade du dom? :D

Svar: ticnet :P
VENICE

#3 - - Kajsa-Stina:

Dom är så bra båda två tycker jag! Skulle gärna se en föreställning med dom också. Får se om dom kommer till Sundsvall så ska jag också besöka deras föreställning haha! Har en skiva med Magnus Betnér om han stand up turne han hade för nåt år sen. Så kul :D

sv: Vad jobbigt att du måste bygga om allting och att allt är tillbaka på ruta ett igen med träningen. Måste ju kännas jättetrist att allt du lagt ner är som bortblåst nu :( Men det bygger du upp igen i sinom tid <3

Tycker du gjorde rätt i som beställde biljetter till deras föreställning. Komiker som jag gillar är Soran, Magnus, Johan Rheborg, Johan Glans, Nu står det still här haha.. Kommer inte på nån fler även fast jag vet att jag tycker det finns så många roliga! Vad har du för favvosar? :)

Tack fina du för din pepp och att du tror på mig <3 Känns jobbigt att öka på måltiderna men det är tyvärr det som måste till i dagsläget så har inget annat val tyvärr.. Men det ska nog gå bra får vi hoppas. Med rätt stöttning går allt :)
Kram på dig <3

#4 - - Mikaela:

Det är typ den enda standupshowen jag skulle vilja se! Var på Mårten Anderssons Under ytan och det var väl helt okej, det var bra... men jag gillar verkligen Soran och tror att deras show är mycket bättre!

Svar: Soran är skiiiitbra ;)
VENICE

#5 - - ♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥:

Åh vad kul. :D

Svar: Yes! Synd det är så långt till december bara haha!
VENICE

#6 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Men alltså åh vad roligt!

Svar: Jaaa :D Fick hem biljetterna idag ;)
VENICE

#7 - - Sandra:

Tror det blir en riktig toppenshow! Så kul :)

Svar: Tror jag med! :D Längtar!
VENICE

Upp