Misstag

Är det bara jag som tycker att såna här kort är roligare än posade kort? (Det är alltså ett "misslyckat" kort, då jag råkade trycka innan jag hann posa). Tänkte radera det först men sen tänkte jag näää va faan då för??? Det är ju ett roligt kort ;)
 
När man posar så har man redan då bestämt vad man vill att folk ska tycka. Man har redan då bestämt vad man vill få för reaktioner. Komplimanger eller kritik. Vilken känsla du än vill ge folk som du vill att de ska feedbacka tillbaka på dig. Det är så enkelt.
Men med en sån här bild.... har man ingen aning. För jag hann aldrig bestämma det. Lite roligare - både för mig och för er?
 
Grubbel | |
#1 - - Oslofru:

Tycker verkligen inte det var misslyckat, den bilden var sjukt cool! :D

Svar: Tack visst är det mycket roligare så! ;)
VENICE

#2 - - Kajsa-Stina:

Så sant! Jag håller verkligen med dig kära du om det :) Tycker också det är mer personligt och nästan "finare" att ta ett kort där man inte gör till sig det minsta utan bara är sig själv helt enkelt! Det är så trist när bilder ska vara så tillgjorda och precis som du säger att man liksom vet redan i förväg vad för kommentarer som förväntas av det olika bilderna liksom. Tycker den här bilden är superfin verkligen! Mer såna här bilder åt folket!! :)♥

sv: Åh du är bara för bäst vännen! Tack för sitt stöd och dina ord :) Det betyder så otroligt mycket att du hejar på mig och tycker jag är en kämpe och fighter! Det får mig att aldrig vilja ge upp även de dagar då det känns som man vill skita i allt. Icke sa Nicke! Här ska kämpas trots motvind emellanåt :)

Vägningen gick förövrigt bra så det känns toppen. Och att julhelgen varit fin på alla sätt och vis är verkligen så skönt. Så jävla typiskt mig att oroa mig i onödan haha och måla upp värsta tänkbara scenario om hur det kanske kommer att bli. Skönt att bli positivt överraskad och överbevisad!

Hoppas du också haft en fin julhelg min kära och att du får en fin fortsättning :) Hur ser ditt nyår ut? Vad hittar du på? :)

Massor av kramar <3<3<3

Upp